ENGIE Management Traineeship (Rotterdam) bij ENGIE Services

Traineeship
Rotterdam
Sluit: 20-07-2018

ENGIE MANAGEMENT TRAINEESHIP

Studieachtergrond: WO-niveau 
Locatie: laatst beschikbare plek in (regio) Rotterdam
Start: september 2018
Deadline sollicitaties: zodra laatste plek vervuld is sluit werving
 
ENGIE: enorm veelzijdig

Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener is van Nederland? Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij helpen hen daarnaast bij het verduurzamen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zo de energietransitie te versnellen. Met opdrachtgevers als o.a ASML, Schiphol, Friesland Campina en ABN vind je ENGIE Services door heel Nederland.

Een inkijkje in een paar van onze projecten:

Wat kun je verwachten

Als trainee willen we zo veel mogelijk van onze werkzaamheden laten zien. Tijdens het 2-jarige ENGIE Management Traineeship krijg jij daarom de kans om brede kennis en ervaring op te doen tijdens vier (of meer) opdrachten die bedragen aan onze strategische doelstellingen: digitalisering, decentralisatie en decarbonisatie. 
 
We koppelen je bij de start aan van onze één bedrijfsonderdeel/regio binnen ENGIE Services. Ongeacht waar in Nederland je start ben je verzekerd van veel vrijheid, uitdaging en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 
 
1. Veelzijdige opdrachten
In twee jaar tijd voer je  vier (of meer) opdrachten uit binnen verschillende afdelingen / onderdelen van ENGIE. Zo leer je onze organisatie en collega’s goed kennen. Afhankelijk van je studieachtergrond, competenties en interesses bepalen we samen welke opdrachten je gaat oppakken. Vaak zijn dit verander-, ontwikkel- of verbetertrajecten.
 
2. Business Case
Gedurende 1.5 jaar je met je medetrainees aan een Business Case. Deze case geeft je de kans om op strategisch niveau aan de slag te gaan met één van onze organisatiedoelstellingen.
 
3. Persoonlijke Ontwikkeling & Trainingen
Je volgt diverse interne trainingen om alle onderdelen van ENGIE beter te leren kennen. Daarnaast volg je externe trainingen die gericht zijn op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.
 
4.Na afloop?
Aan het einde van je Management Traineeship kijken we samen wat jouw volgende stap binnen ENGIE is. Gedurende de twee jaar heb je er met jouw drive en inzet voor gezorgd dat je een mooie, uitdagende positie binnen de organisatie kunt verwerven.
 

Wie zoeken we

  • Je hebt een universitaire studie afgerond en maximaal 2 jaar werkervaring
  • Mogelijke studierichtingen: Industrial of Electrical Engineering, Sustainable Energy Technology, Technische Bedrijfskunde, Operations & Logistics Management, Science & Innovation. n.b. Dit zijn een aantal voorbeelden, ook met een andere technische studierichting kun je solliciteren! 
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met onze wereld van techniek en duurzaamheid
  • Of je nu met je voeten in de klei staat of jezelf buigt over een strategisch vraagstuk: je gaat er altijd voor de volle 100% voor!
  • Je legt makkelijk verbinding met andere collega’s: van uitvoering tot directie
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om onderweg te zijn

Wat bieden wij

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt kennis met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis. Je maakt bovendien onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij horen natuurlijk een laptop en telefoon bij, maar ook personeelskorting op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 

Solliciteren

Stuur een mailtje met je CV + Motivatiebrief naar: elise.vreeman@engie.com, of solliciteer hier.
 
ollicitaties worden direct in behandeling genomen. Als alle plekken vervuld zijn sluit de werving. Wacht dus niet te lang! 
 

Meer traineeships bij ENGIE

Naast het Management Traineeship bieden we een IT en Finance Traineeship aan. De opzet hiervan is grotendeels gelijk, maar de opdrachten en uitstroomfunctie zijn gelinkt aan het vakgebied (IT/Finance).
 
Kijk hier voor meer informatie over het IT Traineeship
Kijk hier voor meer informatie over het Finance Traineeship
 
 

Trainee EngieTraineeship Engie ServicesEngie Traineeship

 

Werken bij ENGIE Services

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ENGIE Services

Elise Vreeman
Campus Recruiter

Willingestraat
3087 AN Rotterdam

+31 6 826 810 12
elise.vreeman@engie.com
www.werkenbijengie.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.