Loading...

Bezig met laden...

Supply Chain Management Traineeship bij DHL

Traineeship
Eindhoven
Bedrijf: DHL
Sluit: 20-05-2019

DHL Supply Chain Management Traineeship

Als Management trainee maak je een pijlsnelle ontwikkeling door en krijg je vanaf dag 1 leiding over je eigen team. Wat houdt het in om Management Trainee bij DHL Supply Chain BE/NLD te zijn?

 • In 2 jaar tijd voer je 4 verschillende functies uit, met elk zijn uitdagingen. Zo geef je jouw carrière binnen DHL Supply Chain direct een kick-start!
 • Jouw traineeship is gefocust op het (in korte tijd) leren kennen van onze operatie.  Je bent vanaf dag 1 onder andere verantwoordelijk voor een eigen team van warehouse medewerkers. Zo leer je de basis van de verschillende processen op de locaties van DHL Supply Chain.
 • Tijdens jouw traineeship word je intensief begeleid door jouw persoonlijke mentor. Een ervaren senior manager binnen onze organisatie. Hij of zij voorziet je van kennis en advies om jouw doel en persoonlijke ontwikkeling waar te maken.
 • Samen met je mede-trainees volg je een development programma, hierin deel je ervaring, maar ook vergroot je jouw kennis dankzij presentaties en trainingen van ervaren collega’s.
   
 • We maken onder andere een gezamenlijke trip naar Bonn, waar het DHL Innovation Centre staat, zo ga je uit eerste hand ervaren dankzij welke te gekke innovaties DHL  altijd 1 stap voor op de concurrentie blijft. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.

Wat biedt het DHL Supply Chain Management Traineeship jou?

 • Een echte “quick start” van jouw carrière bij DHL.
 • Tijdens je traineeship word je intensief begeleid door jouw persoonlijke mentor uit ons Senior management team.
 • De kans om in een competitieve en professionele organisatie jouw management kwaliteiten in te zetten en te blijven groeien.
 • De kans om binnen de grootste logistiek dienstverlener ter wereld je carrière vorm te geven.
 • Elk half jaar een nieuwe werkplek met andere uitdagingen.
 • Een gezamenlijk development programma met het gehele trainee team waarin je ervaringen deelt en jouw kennis vergroot. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.
 • Toekomstperspectief naar een hogere managementfunctie.
 • Vanaf dag 1 verantwoordelijkheden en een competitief salaris, laptop, telefoon en een gunstige reiskostenregeling.

Wat zoekt DHL Supply Chain in onze nieuwe Management Trainees?

 • Een afgeronde Hogeschool of Master opleiding in bv. management- of logistieke richting. Je studeert uiterlijk in september 2019 af en hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt leidinggevende ambities en beschikt over een gezonde dosis lef, gaat moeilijke situaties niet uit de weg en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Communicatief, proactief, in staat om iedere dag voor het beste resultaat te gaan, energiek en resultaatgericht zijn competenties die op jou van toepassing zijn. Maar ook beschik je over de kwaliteit om jouw team opbouwende en helpende feedback te geven.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer en bent fulltime beschikbaar. Je bent woonachtig in Nederland of (Noord-)België

Wat zeggen onze trainees over het DHL Supply Chain traineeship?

Wist je dat..

DHL Supply Chain in 2019 is uitgeroepen tot Top Employer? Top Employer word je niet zomaar, dus daar zijn we hartstikke trots op. Top Employer zijn, betekent dat DHL Supply Chain voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen als werkgever. In de certificering wordt onder andere gekeken naar Recruitment, Doorgroeimogelijkheden, Beoordelen & Belonen en de tevredenheid van onze medewerkers. Jij wilt toch ook bij een Top Employer werken?

Wil je solliciteren?

Dat kan uiterlijk tot 20 mei 2019. Stuur je motivatiebrief en cv in door op de sollicitatiebutton te klikken. Bij vragen kan je contact opnemen met: Mardjan Mohammadi, campus recruiter: 06 12 49 60 50 / mardjan.mohammadi@dhl.com

Onderdeel van deze sollicitatieprocedure is een telefonisch interview,  een speed date, een online assessment en een assessmentdag.  De belangrijkste dagen voor deze procedure zijn:

29 mei of 4 juni: Speeddates
11 t/m 16 juni: online assessment
17 of 21 juni: mogelijkheid tot het bezoeken van een DHL Supply Chain locatie
25 juni: Assessment dag
2 en 3 september: introductiedagen startende trainees

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

DHL

Mardjan Mohammadi
Campus Recruiter

Achtseweg Noord 36
5651 GG Eindhoven

+31 (0)6 12 49 60 50
mardjan.mohammadi@dhl.com
https://www.werkenbijdhl.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden