Loading...

Bezig met laden...

Finance Traineeship bij DHL

Traineeship
Eindhoven
Bedrijf: DHL
Sluit: 20-05-2019

Finance Traineeship

Als trainee ga je aan de slag om je pijlsnel te ontwikkelen tot Finance expert voor onze BE/NLD organisatie:

 • In 2 jaar tijd word je klaargestoomd voor jouw ideale Finance vervolgstap binnen DHL Supply Chain. Tijdens je traineeship werk je op diverse terreinen binnen finance en heb je daardoor  veel contact met de business en de operatie.
 • Je gaat starten op de afdeling controlling waarin je effectief support geeft op nieuwe business trajecten, site budgets, financiële performance en de daarbij behorende rapportages.
 • Tijdens je traineeship zul je op 4 verschillende opdrachten/jobs werken welke in overleg met jou worden bepaald. Een vervolgopdracht zou bijvoorbeeld op de afdeling accounting kunnen zijn of op de afdeling FP&A (Financial Planning & Analyses) waar je verantwoordelijk bent voor de gehele consolidatie en analyse op Benelux niveau.

Wat biedt DHL Supply Chain jou als Finance Trainee?

 • Een echte “quick start” van jouw carrière bij DHL.
 • Tijdens je traineeship word je intensief begeleid door jouw persoonlijke mentor uit ons Senior management team.
 • De kans om in een competitieve en professionele organisatie jouw management kwaliteiten in te zetten en te blijven groeien.
 • De kans om binnen de grootste logistiek dienstverlener ter wereld je carrière vorm te geven.
 • Elk half jaar een nieuwe werkplek met andere uitdagingen.
 • Een gezamenlijk development programma met het gehele trainee team waarin je ervaringen deelt en jouw kennis vergroot. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.
 • Toekomstperspectief naar een hogere managementfunctie.
 • Vanaf dag 1 verantwoordelijkheden en een competitief salaris, laptop, telefoon en een gunstige reiskostenregeling.

Wat zoekt DHL Supply Chain in jou als Finance Trainee?

 • Een afgeronde Hogeschool of Master opleiding in Finance (Bedrijfskunde, Economie etc). Je studeert uiterlijk in september 2019 af. Zowel starters als kandidaten met maximaal 3 jaar werkervaring komen in aanmerking.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt sterke interesse in logistieke dienstverlening
 • Communicatief, proactief, in staat om iedere dag voor het beste resultaat te gaan, energiek en resultaatgericht zijn competenties die op jou van toepassing zijn.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer en bent fulltime beschikbaar. Je bent woonachtig in Nederland of (noord-) België.

Ervaringen van onze huidige Graduates

Wist je dat…

DHL Supply Chain in 2019 is uitgeroepen tot Top Employer? Top Employer word je niet zomaar, dus daar zijn we hartstikke trots op. Top Employer zijn, betekent dat DHL Supply Chain voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen als werkgever. In de certificering wordt onder andere gekeken naar Recruitment, Doorgroeimogelijkheden, Beoordelen & Belonen en de tevredenheid van onze medewerkers. Jij wilt toch ook bij een Top Employer werken?

Wil je solliciteren?

Dat kan uiterlijk tot 20 mei 2019. Stuur je motivatiebrief en cv in door op de sollicitatiebutton te klikken. Bij vragen kan je contact opnemen met: Mardjan Mohammadi, campus recruiter: 06 12 49 60 50 / mardjan.mohammadi@dhl.com

Onderdeel van deze sollicitatieprocedure is een telefonisch interview,  een speed date, een online assessment en een assessmentdag.  De belangrijkste dagen voor deze procedure zijn:

29 mei of 4 juni: Speeddates
11 t/m 16 juni: online assessment
17 of 21 juni: mogelijkheid tot het bezoeken van een DHL Supply Chain locatie
25 juni: Assessment dag
2 en 3 september: introductiedagen startende trainees

  

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

DHL

Mardjan Mohammadi
Campus Recruiter

Achtseweg Noord 36
5651 GG Eindhoven

06 12 49 60 50
mardjan.mohammadi@dhl.com
http://www.werkenbijdhl.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden