IT Management Traineeship bij Delta Lloyd Groep

Traineeship
Amsterdam
Sluit: 24-04-2017

IT Management Traineeship

Over de functie

Let op: download voor je motivatiebrief het motivatieformulier. Het formulier kun je invullen en daarna uploaden bij je sollicitatie onder het kopje motivatiebrief.

Informatie Technologie vormt een steeds belangrijker onderdeel van het succes van ons bedrijf mede door de wens van Delta Lloyd zich te blijven ontwikkelen als digitale verzekeraar. Om dit succes te behouden en onderdeel te blijven van deze ontwikkeling hebben we excellente IT leiders nodig. Een van de manieren waarop we dat willen bereiken is met de unieke driejarige richting IT Management van ons traineeship. Wij zien dit als kweekvijver voor de toekomstige leidinggevenden met een voet in IT. Gedurende het programma profiteer je van een doordacht groeiplan en investeren we veel in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met als uiteindelijk doel: breed opgeleid voor de troepen uitgaan om de koers van ons concern te helpen bepalen en gestalte te geven. Ben jij de persoon die wij zoeken? Grijp dan nu je kans!

Wat ga je doen?

In de eerste twee jaar van het traineeship bieden we je verschillende, uitdagende opdrachten binnen de IT divisie waarbij planning, innovatie en snelheid tellen. De divisie IT & Services zorgt met 700 medewerkers elke dag voor de IT voorziening van Delta Lloyd Groep en heeft de basis inmiddels goed op orde. Nu is het aan jou om een actieve bijdrage te leveren aan het (door)ontwikkelen van IT&S als driver voor innovatie en nieuwe business. Bij aanvang van jaar drie beschik je over de juiste bagage om in een leidinggevende functie aan de slag te gaan, bij voorkeur in een IT gerelateerde rol binnen ons concern.

Tijdens elke fase van het traineeship doe je theoretische en praktische kennis op, word je (vak)inhoudelijk gecoacht en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door onmisbare vaardigheden op te doen en je sterke punten aan te scherpen. Naast het continu leren ‘ on the job’  volg je samen met je traineegenoten  een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma , verzorgd door een gerenommeerd trainingsinstituut.

De IT Management richting kent drie algemene aandachtsgebieden: IT infrastructuur, project management en application management.

Meer weten? Klik hier voor een interview met eerstejaars trainee Berber Harkema

Wij bieden

Het IT Management traineeprogramma leidt je op tot volwaardig en zelfstandig teamleider/projectleider met een toekomst op managementniveau, bij voorkeur binnen de divisie IT & Services.

Het traject duurt drie jaar. Gedurende het traineeship voer je verschillende opdrachten binnen de IT divisie uit om kennis te maken met de verschillende IT-competenties en leiderschap. In de eerste fase vervul je twee keer een zes maanden opdracht binnen IT & Services. In de tweede fase vervul je een verdiepende 12 maanden opdracht binnen IT & Services die je zelf hebt verworven. Het laatste jaar van het traineeship maak je de stap naar het zelfstandig aansturen van een team of een project, bij voorkeur binnen IT & Services.

Gemiddeld zeventig procent van de tijd bestaat uit de vervulling van je opdracht. De overige dertig procent van de tijd zal besteed worden aan het opdoen van inhoudelijke kennis, persoonlijke ontwikkeling en deelname aan netwerkactiviteiten, campusrecruitment activiteiten en trainee-events. Het traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen (inhouse en extern) en een opleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het traineeship word je intensief begeleid door verschillende leidinggevenden en specialisten (traineemanager, opdrachtbegeleider, mentor, coach). Als trainee ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.

In het kader van de voorgenomen overname door NN behoort een rol binnen een van de integratieteams tot de mogelijkheden.

Wij vragen

Een (bijna) afgeronde Master in - bij voorkeur (technische) bedrijfskunde, informatiekunde of een andere bedrijfskundige of IT gerelateerde studie is de basis voor een veelbelovende start! Andere studierichtingen sluiten we zeker niet uit, maar het is wel belangrijk dat je beschikt over aantoonbare sterke affiniteit met IT en het een uitdaging vindt om (met name in het begin van het traineeship) ook op inhoud ervaring op te doen. Idealiter blijkt uit je studiekeuze dat een commerciële en/of (financieel) zakelijke omgeving je interesse heeft. Het spreekt voor zich dat we graag zien dat je naast je studie een actief leven leidt met relevante activiteiten, betaald of onbetaald. Je bent daarmee initiatiefrijk en toont leiderschap. Je herkent je tot slot in de volgende kenmerken: ambitieus, analytisch, ondernemend en communicatief sterk.

Let op: download voor je motivatiebrief het motivatieformulier. Het formulier kun je invullen en daarna uploaden bij je sollicitatie onder het kopje motivatiebrief.

Informatie bedrijfsonderdeel

Delta Lloyd levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor zakelijke en particuliere klanten. We zijn actief met vier bekende merken: Delta Lloyd, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank en OHRA.

Medewerkers
Wij hebben 4.130 medewerkers (fte’s) in vaste dienst in Nederland en België. We zijn een betrokken werkgever voor onze medewerkers. We vertrouwen op de betrokkenheid en professionaliteit van onze medewerkers voor het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en diensten aan onze klanten. In ruil daarvoor streven we ernaar onze medewerkers een veilige en stimulerende werkomgeving te bieden, waarin ze zich gewaardeerd voelen en uitstekend kunnen presteren.

Helaas is het hier op dit moment niet mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Op de hoogte blijven van vergelijkbare vacatures en horen wanneer het wel mogelijk is te solliciteren? Meld je dan aan voor de Jobagent en mis geen vacature meer! 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Delta Lloyd Groep

Joy el Hofman
Campusrecruiter

Amstelplein 6
1096 BC Amsterdam

020 - 594 2752
traineeship@deltalloyd.nl
www.werkenbijdeltalloyd.nl/vacatures/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden