Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Rotterdam bij Corporaties in Beweging

Traineeship
Rotterdam
Sluit: 02-09-2019

Traineeship Corporaties in beweging Rotterdam

Durf jij de uitdaging aan?

Corporaties in beweging is een regionaal samenwerkingsverband van 19 corporaties in de regio Haaglanden/Rijnmond. Zij werken samen aan op het gebied van duurzaam inzetbaarheid.
Acht corporaties; Vidomes, SOR, Havensteder, WVH, Rondom Wonen, Maasdelta, Woningstichting Samenwerking, Ressort Wonen en twee samenwerkingspartners; SVH en Maaskoepel  bieden gezamenlijk afgestudeerde hbo- en wo’ers de unieke kans om per 1 oktober 2019 een uitdagend traineeprogramma te volgen voor 1,5 jaar. We hebben plek voor 8 trainees!

Wie zoeken wij

Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van leefbaarheid & wonen en wil je werken bij deze organisaties met kwaliteit? Houd je van een uitdaging en weet jij met jouw creativiteit ze te inspireren?

Ben je maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd in de richting van bedrijfs- (technische) bestuurs- of organisatiekunde, sociologie, psychologie, sociale geografie, sociale wetenschappen, financieel, bouwkunde of vastgoed en makelaardij? Heb je een groot sociaal hart èn wil je 1,5 jaar intensief met je (persoonlijke) ontwikkeling aan de slag?

Dan zoeken wij jou! Een ondernemende trainee die binnen en buiten de grenzen van zijn/haar expertisegebied de corporaties en de samenwerkingspartners Maaskoepel en SVH voorziet van nieuwe inzichten.

Heb je financiële of technische achtergrond, dan moet je zeker reageren! We hebben verschillende opdrachten waarbij je een financiële, technische of bouwkunde achtergrond goed kunt gebruiken.

Het traineeprogramma

Als trainee werk je in 1,5 jaar, zelfstandig aan opdrachten binnen een team of afdeling binnen één van de volgende clusters: sociaal en maatschappelijk, staf- en interne dienstverlening (HR, communicatie, ICT, Financiën) of de cluster vastgoed (beheer, ontwikkeling en beleid).

Elk half jaar heb je een nieuwe opdracht bij 1 van de organisaties. Kleine, grote corporaties en de samenwerkingspartners komen voorbij, allemaal met hun eigen dynamiek en vraagstukken. Het is een programma voor mensen die willen ontdekken, leren en werken. De corporatie staat voor prettig en betaalbaar wonen en het huisvesten van kwetsbare mensen. De koepels ontwikkelen samen met de aangesloten corporaties beleid op het gebied van o.a. woonruimtebemiddeling en stimuleren de corporaties hun ideeën, wijsheden en visies met elkaar te delen. Een grote maatschappelijke betrokkenheid en een sociaal hart zijn dus onmisbaar.

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Binnen het traineeprogramma neem je deel aan een persoonlijk ontwikkelprogramma. Samen met je collega-trainees (een groep van 8) volg je leerzame dagen die gaan over o.a.; persoonlijk leiderschap, besluitvorming, presentatietechnieken, conflicthantering. Je hebt intervisie met elkaar, je wordt begeleid door de organisatie zelf en vanuit Corporaties in beweging krijg je ondersteuning.

Wij bieden

Wij bieden jou een traineeship aan voor 1,5 jaar met een marktconform salaris. Een verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure. Na dit traineeship kun je overal aan de slag, in ieder geval binnen de corporatiebranche en misschien wel gelijk bij 1 van de 21 aangesloten corporaties!

Interesse?

Denk jij het creatieve en ondernemende talent te zijn voor dit traineeship?

Dan nodigen we je graag uit vóór maandag 2 september te solliciteren via het opsturen van jouw CV en motivatie naar contact@corporatiesinbeweging.nl, t.a.v. Renate van Dam.

De selectiedag is dinsdag 10 september. 

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Renate van Dam, projectleider Corporaties in beweging, telefoon 06 5116 7491.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Corporaties in Beweging

Renate van Dam
Projectleider Corporaties in beweging

Scheepmakerspassage 1
3011 VH Rotterdam

06 5116 7491
contact@corporatiesinbeweging.nl
www.corporatiesinbeweging.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden