Consulting Engineer bij Cisco

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Cisco
Sluit: 10-04-2018

Consulting Engineer - Bachelor/Master (Graduate) - Netherlands

Uiterlijke reactie termijn: 10 april 2018
Video assessment; Tweede week van april
Datum assessment day: 1 mei 2018
Start datum: 31 juli 2018

Associate Solutions Engineer:

Deelname aan ons trainee programma, betekent ontdeel uitmaken van een creatief, innovatief en internationaal team van young professionals zoals jij zelf! Ons ons award winning CSAP programma is speciaal ontwikkeld voor young professionals die zich verder willen ontwikkelen in sales of engineering. Gedurende je traineeship werk je nauw samen met gemotiveerde en bovenal getalenteerde graduates die gek op technologie zijn! Het team bestaat uit een diversiteit van nationaliteiten en achtergronden. Doordat de hoge mate van intensiteit van het programma, sluit je al snel langdurige vriendschappen en bouw je een ontzettend waardevol netwerk op waar je je gehele carriere plezier van zult hebben.

Het programma:

Tijdens het eerste gedeelte van het programma leren we je alles over de meest recente technogische ontwikkelingen en hoe wij hiermee oplossingen kunnen aandragen voor onze klanten. Je bent actief betrokken bij pre sales offers, zodat je goed op de hoogte bent van de wensen van onze klanten. Het tweede gedeelte van het programma, bestaat voornamelijk uit “ On the Job Experience”. Je maakt deel uit van de Global Virtual Engineer team in een engineers positie. Je werkt nauw samen met je sales collega`s om haalbare en creatieve oplossingen aan de klant te kunnen bieden. Natuurlijk blijf je aan je technische skills werken en moedigen we je aan om je  CCNA and CCNP certificaten te behalen.

In dit jaar is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het programma gaat daarom niet altijd gemakkelijk zijn. We proberen een omgeving voor je te creeren waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je wordt getraind en gechoached op werk gerelateerde situaties. Tijdens je gehele traineeship heb je een mentor die in de voorgaande jaren in jouw schoenen heeft gestaan. Hij of zij zorgt er mede voor dat je het traineeprogramma met succes kunt afronden. Verder wordt je getraind en gechoached door onze wereldwijde  top experts en maken wij hier natuurlijk gebruik van onze “state of the art” technologieen.

Liever werkzaam worden als Associate Consulting Engineer?

Dan start je de eerste zes maanden van je carriere samen met een team van graduates uit heel Europa op onze trainingslocatie in Krakau; Polen. Dit team, vol enthousiaste en gedreven talenten, geeft je een uitgelezen kans om direct aan je netwerk te bouwen en meteen veel van elkaar te kunnen leren.

Het trainingsprogramma is een unieke combinatie van klassikale lessen, “lab work”, en “over de schouder” mee kijken van de professionals, zodat je een goed overzicht van de diversiteit van de rol krijgt. Tijdens deze zes maanden bieden we je ook de mogelijkheid om een aantal Cisco Industry certificaten te behalen.

Na zes maanden kom je terug in Amsterdam en begin je aan een vliegende start van je carriere als Associate Consulting Engineer. In deze rol ligt de nadruk sterk op de interactie met de klanten. Je beantwoordt de vragen, geeft technisch advies en je bent in staat, net dat ene stapje verder te denken en met “out of the box” oplossingen te komen.
Ook in deze rol is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Je blijft jezelf continue uitdagen om op de hoogte te blijven van de laatste trends, en zo je klant te kunnen verrassen met jouw creativiteit bij het aandragen van oplossingen.

Werken met onze klanten betekent ook dat je verantwoordelijk bent voor het installeren, configureren en integreren van nieuwe oplossingen. Je hebt de kans om deze oplossingen eerst in het lab te testen, voordat het naar de klant gaat. Omdat er veel met elkaar wordt samen gewerkt in een diversiteit aan landen,krijg je vele mogelijkheden om te reizen en de kans om klanten face 2 face te overtuigen van jouw oplossing.

Wie ben jij:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van Engineering, Wiskunde, computer science, Informatica.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent enthousiast over technologie, je raakt niet uitgesproken over de laatste innovaties en je bent goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op dit gebied;
  • Je bent communicatief sterk, je staat stevig in je schoenen en je draait je hand niet om om voor een grote groep mensen presentaties te geven;
  • Je bent gedreven en enthousiast om je ideeen te delen met grotere groepen mensen;
  • Je werkt graag samen in een team om successen te behalen;
  • Je kijkt met een creatieve bril naar dagelijkse uitdagingen en komt met praktische oplossingen;
  • Je bent open minded, nieuwsgierig en creatief.

Cisco voorziet niet in werkvergunningen voor deze beide rollen.

Want To Learn More?

Click HERE for more information and sign up for our upcoming information sessions!

Why Cisco?

We connect everything: people, processes, data, and things. We innovate everywhere, taking bold risks to shape the technologies that give you smart cities, connected cars, and handheld hospitals. And we do it in style with unique personalities who aren’t afraid to change the way the world works, lives, plays and learns. We are thought leaders, tech geeks, pop culture aficionados, and we even have a few purple haired rock stars. We celebrate the creativity and diversity that fuels our innovation. We are dreamers and we are doers.
We Are Cisco.
#univsalesjobs #Sales #ciscosalesstart @WeAreCisco

Werken bij Cisco

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Cisco

Jill Groot
University Relation Manager

Haarlerbergweg 13-19
1101 CH Amsterdamhttps://www.cisco.com/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.