Commercieel Traineeship bij Calco

Traineeship
Maarssen
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Commercieel Traineeship Calco

Wil jij graag jouw carrière starten in een groeiende, gedreven en jonge organisatie? Ben jij een proactieve en ondernemende young professional die het maximale uit zichzelf, Calco en haar opdrachtgevers wil halen? Dan zoeken wij jou voor ons Commercieel Traineeship!

Gedurende het Commercieel Traineeship leiden wij jou binnen één jaar op tot accountmanager bij Calco. Je gaat de opdrachtgevers van Calco helpen met het aantrekken en binden van het beste IT-talent, zodat hun IT-afdeling succesvoller wordt dan ooit tevoren. Tegelijkertijd help je Young Professionals met een passie voor IT aan een vliegende start van hun carrière. Als commercieel trainee ben je direct van A tot Z verantwoordelijk voor dit gehele proces, van het contact leggen met Nederlandse topbedrijven tot het begeleiden van onze trainees: Calco MasterClass Professionals.

Oké, maar hoe doe je dat dan?

Stel je voor, tijdens de belbingo ben jij de kampioen: jij hebt een gesprek gepland met die belangrijke IT-manager die wij al heel lang als klant willen binnenhalen! Tijdens het gesprek weet je een klik te krijgen met de manager en kom je erachter dat ze staan te springen om jong IT-talent. Maar ja, waar vind je die? Gelukkig weet jij de oplossing en als een echte sparringpartner weet jij de manager van de toegevoegde waarde van Calco te overtuigen. Bam! Je hebt je eerste aanvraag binnen. Als held word je ontvangen op kantoor en ga je samen met je collega’s kijken wie er op de aanvraag past. We hebben dé perfecte kandidaat die jij vol vertrouwen door het gesprek met de manager loodst. Twee weken later mag deze topper starten. Je wilt natuurlijk wel dat de opdrachtgever je binnenkort belt voor een nieuw teamlid én dat onze trainee elke dag het verschil gaat maken. Daarom ga je elke maand langs om de trainee te begeleiden in de opdracht. Ook spreek je de manager regelmatig over de voortgang van de trainee en over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. 22 maanden later zit de inzet van de trainee erop, en dat is het trotse moment waarop de trainee en de manager jou vertellen dat de inzet zo succesvol was dat de trainee in dienst treedt bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is weer een IT-talent rijker en de trainee heeft een mooie carrièrestart in de IT gekregen. You did IT!

Wat vragen wij van jou als commercieel trainee?

Functie-eisen:

 • Hbo- of wo-denkniveau
 • Recent afgestudeerd, je studierichting maakt voor ons niet uit
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Affiniteit met IT

Jouw talenten:

 • Proactieve en ondernemende houding
 • Commercieel inzicht
 • Overtuigingskracht
 • Open voor feedback
 • Inlevings- en aanpassingsvermogen
 • Analytisch denkvermogen

What's in IT for you?

Werken als commercieel trainee bij Calco betekent:

 • Deel uitmaken van een jong en gedreven team
 • In contact staan met Nederlandse top bedrijven
 • Oneindige trainingsmogelijkheden
 • Veel verantwoordelijkheid, afwisseling en kansen
 • Een ongekende sfeer: open, humor, korte lijntjes, positief en gedreven
 • Elke vrijdag een borrel

Oh, en natuurlijk alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn: een leaseauto, een laptop, een iPhone en we vullen maandelijks je bankrekening aan.

Sollicitatieprocedure

Als toekomstig Accountmanager bij Calco ga je veelal ideeën pitchen, opdrachtgevers overtuigen en presentaties geven. Daarom kom jij natuurlijk niet tot je recht met een standaard motivatiebrief. Wij willen jouw motivatie dan ook in de vorm van een videopitch ontvangen. De eerste stap in het proces is dan ook het toesturen van jouw cv en videopitch motivatie. Als je sollicitatie positief beoordeeld is, volgen er nog drie rondes: het maken van de analytische test, de assessmentdag en een gesprek met directie. Wij houden net als jij niet van ellenlange procedures, dus we zullen alle afspraken zo snel mogelijk na elkaar plannen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe commerciële talenten om ons team te versterken. Je kan dan ook elke maand bij ons starten.

Interesse?

Solliciteer dan via onze website.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust even contact op met Floor Philippen (recruiter) via fphilippen@calco.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Floor Philippen
Recruiter

Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen

+31(0)85 273 27 20
werken@calco.nl
www.werkenbijcalco.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden