Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Boskalis

Traineeship
Papendrecht
Bedrijf: Boskalis
Sluit: 24-02-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Boskalis Traineeship

Werken bij Boskalis betekent letterlijk ‘creating new horizons’! In een wereld waarin het aantal wereldburgers toeneemt, de wereldhandel groeit, de vraag naar (nieuwe) energie stijgt en de impact van klimaatverandering steeds meer zichtbaar wordt, dagen we jou als Trainee uit om na te denken over innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe infrastructurele en maritieme projecten. Als Trainee ga je onderdeel uitmaken van een divers (inter)nationaal team van experts en krijg je de kans om impact te hebben op complexe projecten. Impact heb je niet alleen op projecten, maar ook op je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Als Trainee kun je rekenen op een uitgebreid opleidingsprogramma van 18 maanden. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf in razend tempo te ontwikkelen. Creating new horizons. Together.

Over het Traineeship

Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie assignments van zes maanden doorlopen. De assignments vinden plaats in binnen- of buitenland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren. Uiteraard kunnen de internationale assignments overal ter wereld zijn!
Drie verschillende tracks

Het Boskalis Traineeship is een unieke kans om ervaring op te doen bij een bedrijf dat continu de uitdaging aangaat om complexe infrastructurele en maritieme projecten te realiseren. We hebben drie verschillende tracks:

 • Internationale track, wereldwijd
 • International track, Zuidoost-Azië
 • Nationale track (Boskalis Nederland)

Binnen een track kun je kiezen voor een technische- of een financiële discipline.

Jouw ontwikkeling

Je geeft het begin van je een carrière een boost door veel trainingen te volgen. Het aanbod van trainingen kan variëren, maar je kunt minimaal rekenen op:

 • Coaching van een mentor, business coach en externe coach.
 • Interne- en externe trainingen waarbij je samen met de andere Trainees ontdekt wat je motiveert en aan welke doelen je wilt werken.
 • Veiligheidscursussen. Veiligheid heeft top prioriteit binnen Boskalis en om op projecten te mogen werken, moet je cursussen volgen zoals Eerste Hulp en – afhankelijk van het track – ook BOSIET.
 • Na een trainingsperiode ga je naar een assignment in Nederland of ver daarbuiten. Ongeacht de locatie van je assignment kunnen we je één ding beloven; we halen je uit je comfort zone en je gaat in korte tijd razend veel leren.

Jouw profiel

Kun je niet wachten om het impact te maken bij de realisatie van onze indrukwekkende projecten? Dit heb je hiervoor nodig:

 • Opleidingsniveau voor de technische discipline: volledig afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting civiele techniek, werktuigbouwkunde, maritieme techniek, offshore engineering, maritiem officier, land & watermanagement, elektrotechniek, elektromechanica, bouwkunde of technische bedrijfskunde.
 • Opleidingsniveau voor de financiële discipline: volledig afgeronde HBO opleiding in de richting finance & control of bedrijfseconomie.
 • 0 à 2 jaar werkervaring.
 • Vanaf september 2020 ben je fulltime beschikbaar en heb je je opleiding volledig afgerond.
 • Perfecte beheersing van de Nederlands en/of Engelse taal.
 • Als je kiest voor het internationale track moet je bereid zijn om kortere of langere periodes in het buitenland door te brengen.

Boskalis Traineeship 2020

Interesse in het Boskalis Traineeship 2020? Check de vacatures en solliciteer voor 24 februari.

Vragen?

Neem contact op met Sandra Hofstede, Recruiter, via +31 (0)78 696 9973 als je geïnteresseerd bent in de internationale track. Geïnteresseerd in de nationale track? Neem contact op met Monique Meiling, Recruiter, via +31 (0)6 29202732.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Boskalis

Sandra Hofstede
Recruiter

Rosmolenweg 20
3356 LK Papendrecht

(0)78 696 9973
Werken bij Boskalis

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden