Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Finance & Business Controlling bij Bosch Packaging Technology

Traineeship
Schiedam
Sluit: 13-03-2019

Traineeship Finance & Business Controlling

Bosch Packaging Technology – Schiedam

Op afdeling controlling van Bosch Packaging Technology in Schiedam zorgt ervoor dat ons bedrijf financieel op koers blijft. Daarnaast speelt zij een hele belangrijke rol in de geplande verkoop van de verpakkingsdivisie van Bosch. Als controlling trainee kan je bij zowel business- als financial controlling aan de slag met verschillende projecten en draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Wat komt er kijken bij de ontwikkeling van een nieuwe productlijn en hoe volgen we dit financieel op? Hoe kunnen we geplande klantprojecten financieel volgen, wat voor risico’s zijn er, halen we de geplande marge en hoe kunnen we bijsturen? Voorbeelden van projecten waarmee jij aan de slag kunt gaan. Je schakelt hierbij veel met de verschillende afdelingen en hebt contact met onze internationale collega’s.

Jouw bijdrage aan iets groots

Je levert je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Je wordt klaargestoomd voor een brede carrière binnen onze dynamische organisatie.

  • Je krijgt een helder beeld van Bosch Packaging en krijg inzicht in de samenwerking tussen de verschillende afdelingen op locatie, andere Bosch vestigingen en het hoofdkantoor. Je gaat aan de slag met controlling en doet ervaring op binnen de afdeling. Je bekleedt hierbij een functie die aansluit bij jouw capaciteiten en ambitie.
  • Gedurende het traineeship doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.
  • Je wordt intensief begeleid in je ontwikkeling door een professionale coach.

Wat onderscheidt jou

  • Je hebt een afgeronde hbo of masteropleiding in de richting van bedrijfskunde of controlling;
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring. Een rol waarin jij het voortouw hebt genomen, zien wij graag terug in jouw profiel;
  • Je bent pragmatisch, staat met beide benen op de grond, bent zelfbewust en in staat je eigen gedrag te reflecteren;
  • Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk meekrijgt. Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
  • Tijdens je studie heb je niet stilgezeten. Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minstens één praktische ervaring binnen je vakgebied terug op jouw cv, zoals bijbaan/stage, eigen onderneming of vrijwilligerswerk.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

Een unieke kans om te bouwen aan jouw ontwikkeling binnen een snel veranderde organisatie. Als trainee krijg je een combinatie van ‘learning on the job’, en een uitgebreid ontwikkel- en opleidingsprogramma. Daarnaast bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden met een markconform salaris.

Make it happen.

Natural Talent is verantwoordelijk voor de werving van deze vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met Teun Smulders via 06-51637516. Je sollicitatie kun je sturen naar t.smulders@naturaltalent.nl

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Bosch Packaging Technology

Teun Smulders
Campus Recruiter

Conradstraat
3125 BC Schiedam

06-51637516
https://www.bosch.com/career/finance-business-controlling-traineeship

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden