Traineeship Informatiemanagement bij Becis

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Becis
Sluit: 17-10-2017

Traineeship Informatiemanagement BECIS Fundamental

Bij BECIS werken jonge, enthousiaste en hoogopgeleide mensen, die midden in de digitale samenleving staan. We zijn niet bang om een uitdaging aan te gaan met de klant en met elkaar. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Onze klanten zijn gemeentes en (semi)overheidsinstellingen zoals het Ministerie van I&M, ProRail, UVA/HvA en Gemeente Den Haag. Samen tillen wij het informatiemanagement van onze klanten naar een hoger niveau.

Heb jij een HBO of WO-diploma op zak, affiniteit met informatiemanagement en wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Dan is het traineeship BECIS Fundamental echt iets voor jou.

Wat ga je doen

Het traineeship staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit: door middel van intervisies, coaching en trainingen word je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De volgende trainingen komen bij BECIS Fundamental aan bod:

 • Ik en de ander: verschillen tussen mensen, het effect hiervan op communicatie en samenwerking;
 • Aan het werk: effectief vergaderen en rapporteren, project en organisatieverandering;
 • Proactief adviseren: intake-, onderzoek- en adviesgesprekken door middel van adviessimulaties;
 • Verandering implementeren: draagvlak creëren, omgaan met weerstand en bijsturing;
 • Toegevoegde waarde: zicht krijgen op je talenten en meerwaarde voor de klant;
 • Leidinggeven aan je toekomst: ambities, persoonlijke missies en matching met toekomstige rollen bij BECIS.

Hiernaast doe je relevante werkervaring op door bij verschillende opdrachtgevers mee te werken aan verandertrajecten. Je bent werkzaam in een van de volgende rollen:

 • Projectcoördinator;
 • Functioneel beheerder;
 • Floorwalker / Digi-coach

Spreekt bovenstaand traineeship jou aan en wil je je ontwikkelen, dan maken we graag kennis met jou. Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je hebt een jaar relevante werkervaring bij een (semi)overheidsinstelling (bijvoorbeeld als project- of DIV-medewerker);
 • Je toont initiatief en bent een creatieve denker, dit betekent dat je kunt anticiperen op het gedrag van anderen;
 • Je bent klantgericht, communicatief en integer. Dit is belangrijk omdat wij met en voor mensen werken;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en denkt proactief mee- en vooruit met de klant en zet graag een stapje extra;
 • Je werkt accuraat en gestructureerd, want continuïteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Carrière pad

Werkend leren en lerend werken is ons motto. Want onze medewerkers zijn het kapitaal van BECIS. Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Dat is in de hele organisatie voelbaar. Wij investeren in opleidingen en trainingen, dit doen wij via ons eigen opleidingsinstituut DIOR Academy. Zo brengen wij kennis in beweging en groeien wij met onze mensen mee. Na afronding van het traineeship zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kan in dienst komen als junior adviseur of doorgroeien naar ons BECIS Advanced ontwikkelprogramma. In dit traject specialiseer jij je tot business informatieanalist, project/verandermanager of (medior) informatieadviseur.

Over BECIS

Door een steeds verdergaande digitalisering vinden ingrijpende veranderingen voor mens, maatschappij en werk plaats. In deze veranderende wereld vervullen wij een schakelfunctie tussen organisatie en IT. Wij stellen de gebruiker centraal. BECIS helpt organisaties om (digitale) innovaties te omarmen en informatie overal en altijd voor handen te hebben. Informatievraagstukken pakken we in zijn geheel op, maar we kunnen ook specifieke diensten leveren. Adviseren, implementeren, begeleiden en trainen, daar zijn wij goed in. Dit doen we met en voor de klant op verschillende niveaus van strategisch tot en met operationeel.

BECIS biedt jou een marktconform salaris, een mooie uitdaging binnen een groeiende organisatie en een jong gezellig team. Daarnaast krijg je een laptop, smartphone en ov-jaarkaart.

Word jij uitgedaagd door het traineeship?

Neem dan vandaag nog contact met ons op door jouw CV en motivatiebrief te mailen naar recruitment@becis.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Hanneke Hazewinkel op 06 – 82 53 61 43. Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature gerust door.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Werken bij Becis

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Becis

Hanneke Hazewinkel
Corporate recruiter

Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam

06 – 82 53 61 43
recruitment@becis.nl
www.becis.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.