Traineeship bij BASF

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: BASF
Sluit: 01-09-2018

Traineeship BASF

Wij zijn wereldwijd nummer één in chemie door onze intelligente oplossingen voor onze klanten én voor een duurzame toekomst. Voor de ontplooiing van onze medewerkers zijn de mogelijkheden net zo divers als onze mensen zelf, zonder dat geslacht, leeftijd, herkomst, seksuele geaardheid, handicap of levensbeschouwing een rol spelen. Een combinatie die alle verwachtingen overstijgt en ons sterker maakt. En dat is typisch voor de wereldleider in chemie. Want bij BASF creëren we carrières.

Bij BASF zijn we op zoek naar gemotiveerde Trainees voor diverse functiegebieden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan Process Engineering, Production Engineering, Commercie en Marketing.

Wat je kunt verwachten

Binnen het tweejarige trainee programma van de Benelux leer je BASF goed kennen en bouw je aan je eigen netwerk. Je doet in verschillende functies, bij verschillende afdelingen en locaties praktische werkervaring op. Daarnaast ga je werken aan uitdagende multidisciplinaire projecten. Dankzij ons persoonlijke mentorprogramma is er continu aandacht voor jouw professionele ontwikkeling en het leren en uitwisselen van ervaringen. Inhoudelijk zal je kennis verrijkt worden door het volgen van diverse masterclasses en cursussen. Zo stomen wij jou als nieuw talent klaar voor een toekomstige toonaangevende rolbinnen onze internationale organisatie.

Wil je meer informatie over ons traineeprogramma, deze vacatures of heb je interesse? Neem dan contact op met Marieke Jeurink (HR Business Partner) via marieke.jeurink@basf.com of +31 630861445 of solliciteer via jobs@basf.com.

Wat wij verwachten

  • Relevante opleiding op Academisch niveau
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Mobiel, dat wil zeggen flexibel om op verschillende locaties te werken, zowel nationaal en mogelijk ook internationaal
  • Nederlands en Engels uitstekend in woord en schrift
  • Leiderschap en ondernemerschap
  • Goede communicatieve-en samenwerkingsvaardigheden
  • Open minded, brede interesse en leergierig ingesteld

Wij bieden

Een zeer gevarieerd en volledig trainee programma waarbij er volop aandacht is voor jouw ontwikkeling, gericht op persoonlijke vaardigheden, praktische ervaring en kennis: met onder andere verantwoordelijke en uitdagende functies en projecten, een assessment, persoonlijk ontwikkelplan, coaching, intervisie, e-learning, masterclasses, vakgerichte cursussen, meelopen met experts en netwerkbijeenkomsten.

Als jij interesse hebt in een carrière bij BASF, solliciteer dan naar een baan in het BASF Traineeprogmma. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende richtingen of solliciteer voor het algmene traineeprogramma:

Twee jaarcontracten gedurende het trainee programma met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen een internationale onderneming.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marieke Jeurink (HR Business Partner) via: marieke.jeurink@basf.com of +31 6 30861445.

Word deel van het beste team met een netwerk van meer dan 110.000 medewerkers wereldwijd. Verken jouw BASF carrière mogelijkheden op on.basf.com/mijncarriere.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

BASF

Marieke Jeurink
HR Business Partner

Groningensingel 1
6835 EA Arnhem

00800 33 0000 33
jobs@basf.com
https://www.basf.com/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden