Market Visionaries Program bij AB InBev

Traineeship
Breda
Bedrijf: AB InBev
Sluit: 30-04-2017

Market Visionaries Programme (Sales Trainee)

Ontwikkel jouw sales pitch, ontmoet nieuwe klanten en creëer betere merkervaringen. En breng onze bieren verder.
 
AB InBev is ’s werelds grootste brouwer. We produceren meer dan 400 bieren, waaronder ’s werelds bekendste merken zoals Budweiser®, Stella Artois® en Corona®, maar ook internationale merken zoals Becks en Hoegaarden.
 
Ben je trots op je sales pitch? Hou je ervan om nieuwe klanten te ontmoeten? Ons Market Visionaries Programme geeft jou de kans om ’s werelds bekendste merken verder te duwen, door ze op grotere en betere markten te brengen en nieuwe varianten te introduceren.
Ons Market Visionaries Programme is een 18 maanden durend programma met een grote nadruk op field sales en met de bedoeling om jou het zelfvertrouwen, de training en communicatie skills te geven die nodig zijn voor het verkopen van alles van nieuwe producten tot grote ideeën.  
 
Na een initiële trainingssessie, zal je 18 maanden werken in de On-trade sales (Cafés, bars en clubs) of de Off-trade sales (supermarkten en retailers). In beide uitdagingen zal je nieuwe klanten vinden, kleine en grotere deals onderhandelen en vernieuwende manieren vinden om onze merken te activeren en onze volumes te laten groeien. Daarnaast zal je gedurende 6 maanden een marketing project maken bovenop de sales rol om toe te passen wat je aan het leren bent.

Het is een intens programma dat ontwikkeld is om jou uit te dagen en jou zo elke dag beter te maken. We bieden je ook een geweldige training door onze beste mensen en het is ontwikkeld om jou te helpen met het bouwen van de carrière die jij wilt! Als jij ons echt weet te imponeren, dan zal het voor jou mogelijk zijn om aangenomen te worden in een eerste leidinggevende positie binnen AB InBev.
 
Ben jij getalenteerd, ambitieus, innovatief en proactief, met goede communicatie skills? Dan is het Market Visionaries Programme iets voor jou! Als onderdeel van het werk wordt je verwacht om mobiel te zijn daar je gevraagd kan worden om te werken in een andere regio dan je huidige regio. Je wordt verondersteld vloeiend Engels te spreken alsook de taal van het land waar je voor solliciteert.

Locatie: Posities zijn beschikbaar in vele locaties binnen de BeNeLux. 
Hoofdkantoor: Bremen .5 brouwerijen: Bremen, Hannover, Wernigerode, Issum, München

Start datum: September 2017

Meld je aan: Klik op de volgende link -  www.bestbeerjob.com

Werken bij AB InBev

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

AB InBev

Afdeling Recruitment

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

076 525 2424

http://www.bestbeerjob.com/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.