Re-integratie professional bij Werkse!

Startersvacature
Den Hoorn
Bedrijf: Werkse!
Sluit: 19-03-2018

Re-integratie professionals gezocht!

Geloof jij ook in de waarde van werk? Voor ieder mens en voor de samenleving? Word jij ook gelukkig van ambitie en samen resultaat boeken? Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring en wil jij je verder ontwikkelen tot een stevige consulent Werk & Participatie of accountmanager? Dan laten wij ons graag door jouw frisse blik, enthousiasme en talent verrassen! 
Wij zijn op zoek naar vijf re-integratie professionals die 32-36 uur per week beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als re-integratie professional bij de teams van de Business unit Werk & Participatie. We dagen je uit mee te denken in vernieuwing en verdere verbetering. Zo neem je onder andere deel aan LEAN verbeterteams.
 
Onze accountmanagers weten kansen te creëren bij werkgevers voor onze doelgroep. De consulenten maken de verbinding tussen de mogelijkheden van een kandidaat-werknemer én het beschikbare werk bij werkgevers. Sluit de ervaring van kandidaat-werknemers niet goed aan bij de huidige arbeidsmarkt? Of spelen er nog te veel problemen in het persoonlijk leven van kandidaat-werknemers? Dan is daar in eerste instantie meer aandacht voor nodig. Waar nodig zet je training en begeleiding in om de vaardigheden van kandidaat-werknemers te vergroten. En daarmee ook hun kansen op de arbeidsmarkt. 

Wat vraagt dit van jou?

  • Enthousiasme en inzet.
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
  • 2-5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent steeds in staat de verbinding met de kandidaat-werknemer te maken zodat hij of zij denkt in mogelijkheden en vervolgstappen. Dat kun je zelfs als er forse weerstand op je pad komt.  
  • Je bent flexibel, stressbesteding en wilt resultaat van je werk zien. 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en organisatorische vaardigheden en je bent gedisciplineerd in de registratie van processen. 
  • Je wilt leren en ontwikkelen: niet alleen met je hoofd (vakinhoudelijke vaardigheden), maar ook met je hart (vanuit jouw drijfveren en competenties).
  • Je bent gericht op samenwerken (binnen en buiten jouw team) en versterkt relaties.
  • Je bent creatief en oplossingsgericht.
  • Stilstand is voor jou achteruitgang: je bruist van de energie, bent in beweging en neemt initiatief.

Wat bieden wij jou?

Samen slimmer werken is waar wij naar streven. Dit bereiken we door de beste aanpak en door continu te verbeteren. Bij Werkse! vind je een uitdagende baan in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. Na een intensief inwerktraject zal jij binnen Werkse! snel je weg kunnen vinden. Je ontwikkelt je als professional zodat je jezelf leert kennen en je weet wat je talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn. Uiteraard bieden wij je goede en passende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. 

A perfect match? 

Ben jij “the perfect” match? Reageer dan zo snel mogelijk via www.werkse.nl. Laat je creativiteit de vrije loop en laat ons weten wat jij ons te bieden hebt, wat je wilt bereiken en hoe je dat voor ogen hebt!

Procedure

Tot uiterlijk 19 maart 2018 kun je jouw CV en motivatie uploaden. Uiterlijk 20 maart 2018 ontvang je van ons bericht of je wel of niet doorgaat in de procedure. Als je door bent naar de volgende ronde dan nodigen we je uit voor een speedmeet op maandag 26 maart 2018. Op basis van onze indruk van jou tijdens de speedmeet besluiten we of we met elkaar verder gaan. In het geval dat zowel jij als wij enthousiast zijn, zullen we je vragen om uiterlijk woensdag 28 maart 2018 een online capaciteitentest te maken. Als jouw resultaten aansluiten bij het profiel zullen we je op donderdag 5 april 2018 uitnodigen een opdracht uit te werken en deze aan onze selectiecommissie te pitchen (let op: zowel bij de speedmeet als de pitch moet je fysiek aanwezig zijn, Skype of FaceTime behoort niet tot de mogelijkheden). Uiteindelijk is half april bekend wie onze nieuwe re-integratie professionals worden. 

Meer informatie?

Als je meer wilt weten, bel, mail of WhatsApp dan met Denise Hunck-Walther, senior adviseur P&O, via 06-17548123 of p&o@werkse.nl.

 

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Werkse!

Denise Hunck-Walther
senior adviseur P&O

Gantel 23
2635 DP Den Hoorn (ZH)

06-17548123
p&o@werkse.nl
https://www.werkse.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden