Traineeship Managementadviseur

Traineeship Managementadviseur gemeente Haarlemmermeer

Ben je in bezit van een afgeronde WO-opleiding of ben je bezig met het afronden van je studie en denk je: en nu? Of werk je als starter bij een organisatie waar je toch niet je plek hebt kunnen vinden? Het cluster Beheer en Onderhoud (B&O) van gemeente Haarlemmermeer te Hoofddorp biedt namelijk een opleidingsprogramma aan waarin je opgeleid wordt tot adviseur voor het managementteam!

Gemeente Haarlemmermeer heeft voor haar locatie in Hoofddorp een vacature voor een

Traineeship Assetmanagement

Traineeship Assetmanagement gemeente Haarlemmermeer

Ben je in bezit van een afgeronde WO-opleiding of ben je bezig met het afronden van je studie en denk je: en nu? Of werk je als starter bij een organisatie waar je toch niet je plek hebt kunnen vinden? Het cluster Beheer en Onderhoud (B&O) van gemeente Haarlemmermeer te Hoofddorp biedt een opleidingsprogramma aan waarin je opgeleid wordt tot een breed inzetbare adviseur met expertise in assetmanagement!

Gemeente Haarlemmermeer heeft voor haar locatie in Hoofddorp een vacature voor een

Traineeship Data/ Supply Chain

Traineeship Data/ Supply Chain Sligro Food Group

Dit ga je doen

Ben je recent afgestudeerd en ben jij analytisch sterk, gedreven om business-processen onder de knie te krijgen en te optimaliseren, resultaat- en klantgericht en ben je bereid om ‘deep dives’ te doen? Mogelijk ben jij dan onze nieuwe trainee data/supply chain.

Traineeship Commercie

Traineeship Commercie Sligro Food Group

Dit ga je doen

Ben je recent afgestudeerd en ben jij proactief, kun je verbinding maken, heb je de wil om uit te blinken en ben je commercieel sterk? Mogelijk ben jij dan onze nieuwe trainee commercie.

Ormit & Kadaster Assurance & Risk Traineeship

ORMIT & Kadaster Assurance & Risk Traineeship

Van iedere vierkante meter in Nederland is bekend van wie deze is en welke rechten daarbij horen. Kadaster is verantwoordelijk voor deze enorme hoeveelheid vastgoeddata en ontwikkelt zich de laatste jaren als één van de meest innovatieve publieke organisaties in Nederland en daarbuiten. Innovatie komt niet zonder risico en om deze te beheersen, nu en in de toekomst, zijn enthousiaste Assurance & Risk Trainees nodig!

Heb jij het in je?!

Traineeship

Hbo / wo traineeship STC Group

2 jaar, fulltime

Uitdagend, internationaal, afwisselend, ontwikkelingsgericht.

Als trainee bij STC Group bieden wij jou de kans om in twee jaar een dijk aan ervaring op te doen in het onderwijs, onze stafdiensten en ook internationaal aan de slag te gaan. Het traineeship start per januari 2019, de selectieprocedure start in september 2018.

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.